Etter en sesong ødelagt av tekniske problemer ser Sebastian fremover mot 2013.

Sebastian tok hjem det Svenske Mesterskapet, men NM og Skandinavisk er desverre blitt ødelagt av tekniske problemer. Sebastian har derfor flyttet sitt fokus til neste sesong der hans plan er å debutere i den nye klassen NTCC. Norwegian Thunder Car vil bli samkjørt med Danish Thunder Sport og vil være et stort mesterskap med førere som Jan Magnussen, fabrikksfører for GM racing i Amerikanske LeMans serien og tidligere F1 fører. Det ypperste av førere innen Norsk og Dansk racing vil konkurere i denne klassen, så Sebastian vil nok være læregutt i dette selskapet, og desidert yngste mann. Bil er innkjøpt og vil bli klargjort i løpet av vinteren, samtidig som det planlegges en treningssamling i Spania til Våren.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.