Sebastian i gang med 2012 sesongen.

Helgen 12-13/5 gikk første to NM rundene i Seven Racing 2012, og Sebastian var klar på start streken. Alt så bra ut på fredags treningen der Sebastian var med helt i toppen, noe han bekreftet med å kjøre inn til nest beste tid på lørdagens kvalifisering. I første løpet som gikk på lørdag kom han godt ut i starten og kjempet i topp tre til ca halv kjørt løp. Da sviktet girkassen på bilen og Sebastian måtte til slutt bryte løpet. Lørdags kveld ble det derfor satt inn reservemotor og man var ved friskt mot på søndagens Warm up. Noe SEB viste med å sette raskeste rundetid. MEN på innkjøringsrunden datt det en olje plugg ut av motoren og det ble ikke oppdaget før bilen kom inn i pit. Vi fylte ny olje på motoren og håpte på det beste. Ingen ulyder i motoren, men erfaringsmessig så er det 50 – 50% mulighet for at motoren eksploderer etter noe sånt. Alle fingre var krysset ved starten av finale 2, men vi kunne krysset både armer og ben uten at det hadde hjelpt Sebastian. Motorras og brutt løp nr 2 ga så klart en meget skuffet sjåfør, men det positive er at han er på topp når motoren går.
Sist helg var det klart for en runde i Svensk mesterskap og Sebastian var på plass på Kinekulle i syd sverige. Her kjørte Seven i heat med en klasse som heter Modsport, der så å si alt er fritt. Jeg hadde gitt Sebastian beskjed før avreise at han fikk følge med i speilet slik at de ikke kjørte over den lille bilen hans når de kom. Biler som BMW M1 er veldig mye større en Sebastians Seven bil og har sånn ca tre ganger så stor motor. Sebastian valgte dog en annen taktikk, han kjørte fra dem. Lille gutten i den lille bilen vant Seven overlegent i begge finaler og så ble han nr 4 totalt i første finale og nr 7 totalt i andre finale. Det var nok en del eldre svenske herremenn, med store racerbiler, som blåste i barten av den oppførselen. Neste løp for Sebastian er NM på Rudskogen 1/7.

Rune Næss

SEB Power Group

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.