Sebastian fikk kulturprisen

Sebastian ble tildelt kulturprisen

Trondos’ kretsstyre i Buvika har gitt kulturprisen 2011 til Sebastian Aarvik. Prisen er på 5000 kroner, og overrekkelsen skjedde under medlemstreffet «Havets festbord» på Buvik kafe lørdag.

Unge Aarvik er et av de største talentene i norsk motorsport, og har levert glimrende prestasjoner i klassen Seven Racing. Ifølge lederen i kretsstyret, Asbjørn Leraand, var det ingen tvil om hvem som skulle ha årets kulturpris – Sebastian Aarvik pekte seg klart ut.

160 Trondos-medlemmer var innom og forsynte seg av «Havets festbord». -Det er vi svært godt fornøyd med, og det var mye god mat på bordene. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Dette ser vi på som god kundepleie, sier Asbjørn Leraand.

Skrevet av: Jørund Leraan, www.skaunnytt.no

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.