Heidi, Victoria og Sebastian på Karlskoga for å test kjøre Fiat Abbarth 500

 

 

Torsdag var undertegnede på Karskoga med tre av våre førere for en test i Fiat Abbarth 500. Dette for å se på muligheten til å kjøre denne klassen neste år med noen av våre førere. Det var Heidi Victoria og Sebastian som var med på testen, og kjørte 2×20 minutter hver.

Vi kjørte til Karlskoga i strålende vær og så lyst på forholdene, men så straks vi var fremme så kom de svarte skyene.

Victoria var først ut og startet på slicks, men i det hun kjørte ut på banen så kom det en skikkelig regnbyge. Etter tre runder og en liten tur av i Ejes kurve, kom hun inn og skiftet til regndekk. Etter dette kjørte hun ca 15 runder og var storfornøyd når hun var ferdig. Konklusjonen hennes var at bilen var meget lettkjørt og hadde krefter i massevis.

Sebastian var neste og han kjørte begge passene på regndekk. Mestret bilen veldig bra og fikk etterhvert god fart på det vanskelige føret. Konklusjonen var at bilen var veldig artig å kjøre og gikk overraskende bra.

Heidi kjørte til slutt og fikk det siste passet på slicks. Etter å ha kjørt det første passet og blitt kjent med bilen, fikk hun byttet dekk og kunne stå på litt mer enn de andre to som kjørte på vått. Det var fortsatt ikke tørt over alt, men tørt nok til at vi kunne se hva bilen var god for. Hun kjørte sammen med noen Porscher og et par Ferarrier, og kjørte rundinger rundt disse. Om det kom av bilene eller førerne skal være usagt:)

Alt i alt en meget vellykket test som viste oss at dette var en klasse vi så absolutt kan ha noen juniorer i.

http://www.bilteknikmotorsport.se/racing/annu-en-lyckad-prova-pa-dag-for-trofeo-abarth/

Rune

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.