SEB Power Group innviet nye Rudskogen med ny dobbeltseier


I åpningsløpet på nye Rudskogen var det Oscar Andre Sandberg som hadde første startspor. Våre førere var godt plassert i feltet, med Marius Johan Nakken på andre, Daniel Bjørk Nordgaard på fjerde, Sebastian Aarvik på femte, Heidi Frydenhaug på åttende og Kevin Aabol på ellevte plass. Oscar Andre tok starten , men ble sterkt presset av Marius og Daniel fra første meter. Sebastian var litt uheldig med starten og falt noen plasser bak, mens Heidi hadde en bra start. I teten kjempet fire biler om seieren, mens Sebastian og Heidi hadde en intern kamp lenger bak. Både Daniel og Marius kom seg etter hvert forbi Oscar Andre og kunne bestige de to øverste plassene på pallen, med Daniel på øverste trinnet. Oscar Andre sikret tredjeplassen foran Ådne Halstensrud og så fikk vi inn Sebastian og Heidi på femte og sjette plass. Kevin Aabol kom inn på en meget akseptabel niende plass i sitt debu løp. Dette ga teamet full pall i jr, med Marius foran Sebastian og Kevin, som kunne få med seg pokal hjem fra sitt første løp i Seven Racing.
I morgen er det klart for finale 2 der vi snur rekkefølgen på de syv beste, slik at det er Heidi av våre som står lengst frem i andre startspor.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.