SEB Power Group på topp i Seven Racing og Formula Basic

I klassen Formula Basic har vi Elling Sebastian Aarvik bak rattet og han hadde tidligere sikret seg andre plassen i Norges cupen og skulle denne helgen kjøre om seieren i Faktor X cupen og NM.

Han tok en overbevisende seier i lørdagens finale og sikret dermed seieren i Faktor X, men på søndagen skulle det bli hardere å vinne NM. Etter noen dårlige runder i starten av finalen var Sebastian på en sjette plass. Han stratet på oppkjøringen og kom seg opp på en fjerdeplass, der han kjempet lenge med Fredrik Sørli om tredjeplassen. Sebastian kom seg forbi på målstreken og tok dermed tredjeplassen i NM
Oppsumeringen av sesongen blir da en tredje plass i NM, en andre plass i NC og seier i Faktor X. Dette er vi meget fornøyd med og er et godt grunnlag nå når sebastian skal over i en ny klasse neste sesong.

I Seven Racing har teamet tre førere pluss tre førere i samarbeidsteamet Næss Motorsport. Disse  førerne har dominert toppen av klassen denne sesongen og vi gratulerer:

Torbjørn Lunden Bjerke med seier i NM, Skandinavisk Mesterskap og Svensk  Mesterskap, samtidig som han har satt banerekord på samtlige baner det kjøres på.
Daniel Bjørk Nordgaard med andre plassen i NM
Heidi Frydenhaug med første plass i Norges Cup Junior Rookie
Og Marius Johan Nakken med andre plassen i NC Junior Rookie og tredje plassen i Skandinavisk Mesterskap.

Teamet tar nå en velfortjent vinter pause og klargjør utstyret for 2011 sesongen

Rune Næss
SEB Power Group

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.