Heidi er klar for Våler

Heidi ligger forløplig på en sjette plass sammenlagt i NM sammendraget med full mulighet til å avansere helt opp til en tredjeplass. I Norgescupen Jr deler hun første plass med Marius J Nakken, så finalen på Vålerbanen blir avgjørende for hvem av de to stikker av med seieren.

For en uke siden var hun nede i Danmark og kjørte GP på Jyllandsringen hvor de siste finalene i det Svenske Mesterskapet og det Skandinaviske Mesterskapet skulle kjøres. I Den første finalen fungerte alt fint og hun kom i mål på en flott femte plass, og siden de i Danmark snur de fem første til finale to, så skulle Heidi starte i poole position. Starten ble ikke helt som forventet da bilen oppførte seg merkelig og hun fikk full stopp da starten gikk. Hun kom etter hvert ut sist på en 22 plass og kjørte alt hva hun kunne og kom i mål på en flott åttende plass. Ble ikke mange poeng å hente i den siste finalen, men var tross alt fornøyd med plassen etter forholdene å dømme.

Så Heidi endte til slutt på en sjette i det Svenske Mesterskapet og en femte i det Skandinaviske Mesterskapet, noe vi er godt fornøyde med.

Nå blir det da ekstra spennende i siste runde i NM med stort startfelt og mange sultne førere på å gjøre gode resultater og ta de siste poeng. Heidi selv forbereder seg alt hva hun kan både fysisk og psykisk og gleder seg mye ettersom dette er en bane hun liker godt.

www.racingnm.no

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.